marți, 27 septembrie 2011

Pirelli lansează noua anvelopă super sport P Zero Silver

Producătorul italian de anvelope Pirelli a anunţat că urmează să comercializeze pe piaţa din Europa una dintre cele mai performante anvelope ale momentului. Aceasta se numeşte P Zero Silver şi este prima anvelopă de şosea derivată direct din lumea Formulei 1. Dezvoltată pentru a răspunde pozitiv unor necesităţi mai diversificate în segmentul premiu de anvelope, Pirelli P Zero este prima anvelopă care va „transmite” tuturor şoferilor inovaţiile dezvoltate şi introduse de către constructorul italian în F1.
Aplicând metodele de producţie şi dezvoltare de anvelope pentru F1, cei de la Pirreli au reuşit să obţină astfel un produs durabil, care să ofere performanţe de top în toate condiţiile, pentru maşini sport.

Care sunt caracteristicile care definesc noua anvelopă P Zero Silver ?

             Utilizând o combinaţie de compuşi duri şi moi, Pirelli P Zero Sliver garantează precizie în negocierea virajelor şi distanţe de frânare tipice anvelopelor Pirelli P Zero. În plus, datorită compuşilor din care a fost realizată anvelopa, dar şi a desenului său, P Zero Silver prezintă o rezistenţă la înaintare redusă , ceea ce se traduce într-un consum mai redus de carburant, dar şi o reducere a noxelor eliminate în atmosferă.Şi nu în utlimul rând, pneurile P Zero Silver, sunt pneuri de compoziţie hard în Formula 1 care combină astfel performanţa cu rezistenţa.
               Aşadar, putem spune ca anvelopa P Zero Silver a fost creată special pentru masini sport de mare performanţă care circulă pe drumurile publice.

  Când vor fi comercializate anvelopele P Zero Silver  ?
Noua anvelopă a celor de la Pirelli va fi disponibilă pe piaţă, într-o ediţie limitată, din primăvara anului viitor , iar întreaga linie de producţie va fi situata la fabrica din Italia -Settimo Torinese, unde sunt produse şi anvelopele pentru F1. În ţara noastră aceasta anvelopă urmează să-şi facă prezenţa undeva la începutul anului viitor.
Anvelopa P Zero Silver va fi inclusă în gama curentă P Zero, consolidând poziţia Pirelli de lider mondial pe sectorul de anvelope Ultra High Performance.
Aşadar, aşteptăm cu interes să ne bucurăm de toate caracteristicile pe care noua anvelopă a celor de la Pirelli le promite!






miercuri, 21 septembrie 2011

Deschiderea celui de-al doilea Centru de Anvelope PRO INVEST

Pentru a fi cât mai aproape de clienţii săi, dar şi pentru a oferi servicii de cea mai înalta calitate PRO INVEST va deschide pentru public luni 26.09.2011 cel de-al doilea centru de anvelope PRO INVEST in sos. Bucium nr.5 (langa fostul Service Dacia)



Prin această investiţie PRO INVEST a urmarit sa ofere clienţilor săi un centrul de anvelope modern in care acestia sa poata beneficia o gama larga de anvelope si servicii profesioniste :

               - vulcanizare anvelope;
               - echilibrare roti;
               - montaj/demontaj roti;
               - presiune AZOT.
In plus, cel de-al doilea centru de anvelope PRO INVEST ii va intampina pe clienti cu o ambianta deosebita: swow-room de prezentare, sala de asteptare pentru clienti  si acces la internet wireless gratuit.

Va asteptam sa ne vizitati la cel de-al doilea centru de anvelope PRO INVEST din sos. Bucium nr  5